Rob Peetoom

School

Bij Rob Peetoom is educatie een van onze kernwaarden. We streven ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden, onze medewerkers de beste ontwikkeling te geven en jonge talenten vroeg in hun carrière te inspireren om voor dit prachtige vak te kiezen doormiddel van samenwerkingen met scholen.

Rob Peetoom

Unieke opleiding

New Beauty

Als officiële high-end leslocatie zijn wij trots om betrokken te zijn bij de unieke New Beauty opleiding aan het MBO College Zuid, onderdeel van het ROC van Amsterdam.

Rob Peetoom en
de Nederlandse Beautyschool

Rob Peetoom

New Beauty studenten krijgen de mogelijkheid om zowel het diploma haar- als schoonheidsverzorging te behalen. Deze allround beauty professionals worden speciaal opgeleid voor de high-end beauty industrie, met de kennis en expertise die de huidige markt vereist. In samenwerking met verschillende prestigieuze Amsterdamse salons en bedrijven is deze opleiding ontwikkeld om de studenten een ongeëvenaarde leerervaring te bieden.

Rob Peetoom

College de Brink
in Laren

De Rob Peetoom Academy biedt sinds 2021 een exclusief lesprogramma, speciaal ontworpen voor College de Brink vmbo-leerlingen die ervan dromen om een Rob Peetoom opleiding te volgen en het liefst al tijdens de middelbare school proeven van het beauty- en kappersvak.

Educatie is het kloppende hart van onze organisatie

Rob Peetoom

Rob Peetoom

Academy

Rob Peetoom

University