Rob Peetoom

Rob Peetoom Academy het hart van de organisatie

Rob Peetoom

Als het kloppende hart van de organisatie bewaakt de Academy de Rob Peetoom filosofie en kwaliteit door het ontwikkelen en inspireren van onze stylisten.

Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom

Kennis, kwaliteit en creativiteit

De Academy is dé plek voor Rob Peetoom stylisten om nieuwe dingen te proberen, kennis te delen, trends te bepalen en toe te passen. Wij brengen alle niveaus en specialisten vanuit verschillende salons bij elkaar in een inspirerende omgeving en bieden ze trainingen aan door onze eigen intern opgeleide 'educators'. Hierbij stimuleren we om naast je eigen focus en doelstellingen ook mee te denken en werken aan Rob Peetoom als geheel en het sterker maken van het team om je heen. Zo bewaken we met ze alle de kwaliteit en houden wij Rob Peetoom op het hoogste niveau.

Rob Peetoom

Roadmap to success

Rob Peetoom

Vanuit de Academy bieden wij een roadmap met filosofie, trends, vaardigheden en techniek op alle niveaus. Om als Rob Peetoom stylist op een hoger niveau te komen moet je deze roadmap en de in-salon trainingen succesvol doorlopen. Tijdens het bewandelen van dit pad worden stylisten geprikkeld nieuwsgierig te zijn en zich niet alleen verder te ontwikkelen als een 'artist' met een eigen signature, maar ook als mens om het beste uit zichzelf te halen. In totaal kent Rob Peetoom vijf stylisten niveaus. Je start als New Talent en groeit uiteindelijk door tot Master Stylist.

LEARN TO LOVE WHAT YOU DO

Rob Peetoom

Bij Rob Peetoom sta jij centraal

Wij bieden een goed salaris en provisie, kosteloze educatie en inspiratie, werken op prachtige en centrale locaties in een gezellig en ambitieus team. Of je nog op school zit, net begint als kapper of al jaren ervaring hebt - bij Rob Peetoom kun jij zelf bepalen hoe jij je carrière in wilt richten.

Rob Peetoom

University

Rob Peetoom

School