Verzenden & retouren

Verzenden binnen heel Europa

Bij Rob Peetoom streven we ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen, waar je ook bent in Europa. Hieronder vind je alle details met betrekking tot verzending en retournering van onze producten.

Gratis verzending boven de €50,-

  • Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we een verzendtarief van €4,95.
  • Voor bestellingen boven de €50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Op werkdagen geldt: als je voor 17.00 uur bestelt, wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden via PostNL. Hierdoor kun je binnen Nederland jouw nieuwe aankoop doorgaans al de volgende dag in huis verwachten. Houd er echter rekening mee dat tijdens feestdagen of speciale promoties de levertijd iets langer kan zijn. Je ontvangt een e-mail met trackingnummer zodra jouw bestelling in het PostNL distributiecentrum is aangekomen, zodat je de zending in de gaten kunt houden.

Gratis ophalen in de Rob Peetoom Factory

Wil je liever je bestelling persoonlijk ophalen? Dat kan kosteloos! Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur kun je jouw pakket ophalen in de Rob Peetoom Factory op het volgende adres: Haarlemmerstraatweg 9, 1165 MJ Halfweg, Nederland. Selecteer in dit geval de verzendoptie ‘Ophalen’ bij het afronden van de bestelling. Vervolgens stuur je een e-mail naar shop@robpeetoom.com om de dag en tijd van het ophalen af te spreken.

Gemakkelijk producten retourneren

Bij Rob Peetoom willen we er zeker van zijn dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Daarom kun je jouw ongebruikte producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur een e-mail naar shop@robpeetoom.com met je ordernummer en het artikel dat je terug wil sturen, dan helpen we je bij het plaatsen van de retourzending.

  • Het retourneren van producten kan naar het volgende adres: Haarlemmerstraatweg 9, 1165 MJ Halfweg, Nederland.
  • De kosten voor het retourneren via de post zijn voor rekening van de klant.
  • Om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te waarborgen moeten artikelen worden geretourneerd in dezelfde staat waarin ze zijn geleverd: ongeopend met de verpakking intact.

We zullen je het per e-mail laten weten als wij jouw retourzending hebben ontvangen en beoordeeld. Indien goedgekeurd, zullen we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen. Houd er rekening mee dat het meestal 5-10 werkdagen duurt voordat een creditcardterugbetaling op jouw afschrift verschijnt.

Een beschadigd of verkeerd product ontvangen

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een beschadigd of verkeerd product van ons ontvangt. Mocht dit toch gebeuren, dan kun je ons na ontvangst mailen naar shop@robpeetoom.com. We raden aan direct jouw ordernummer + een foto van het product mee te sturen voor een snelle afhandeling.