Over Rob Peetoom

Rob Peetoom

Toonaangevend sinds 1969

Kwaliteit, ervaring en beleving. Wij geloven dat je haar moet passen bij je persoonlijkheid en levensstijl, maar dit betekent voor iedereen iets anders. Daarom begint elke behandeling bij Rob Peetoom met een persoonlijk gesprek. Op deze manier kunnen wij jou het juiste advies bieden over de stijl en kleur die het mooiste uit jezelf haalt. Want look good is feel good, nietwaar? In combinatie met make-up, wenkbrauwen en facials vervullen wij al jouw beauty wensen.

Rob Peetoom

Sensationele salons

De Rob Peetoom salons zijn geen standaard "salons" maar een beleving. Onze aanpak doorbreekt de norm en biedt unieke locaties om al jouw haarwensen te vervullen en jezelf onder te dompelen in de nieuwste schoonheids- en wellness behandelingen, en simpelweg te ontspannen en even te ontsnappen aan het leven van alledag.

Rob Peetoom

Duurzaamheid en recycling

Onze focus ligt op het worden van de meest verantwoordelijke versie van onszelf. Hoewel we niet perfect zijn, zetten we ons elke dag in om betere keuzes te maken in het kader van duurzaamheid en klimaatbewustzijn, met als doel onze impact op het milieu binnen de hele organisatie te verminderen. Dit doen we onder andere door in alle Rob Peetoom salons LED verlichting te gebruiken, te wassen met waterbesparende kranen én door wereldwijd ons afval te recyclen. In samenwerking met Green Circle Salons wordt het haar, de aluminiumfolies, onze kleurtubes en kleurresten verzameld en een tweede leven gegeven.

Rob Peetoom

Heb je hulp nodig?

Heb je meer vragen over de Rob Peetoom salons, onze behandelingen of de webshop? We zijn er om te helpen. Bekijk de antwoorden van de meestgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We staan klaar om je te helpen.