Ontdek de kracht van Kérastase Fusio Dose

Salon services03 September, 2024

Ontdek de kracht van Kérastase Fusio Dose

Geschreven door Rob Peetoom

Ontdek hoe deze in-salon service jouw haar binnen enkele minuten kan transformeren met de kracht van personalisatie. De Kérastase Fusio Dose Treatment kun je als ‘add-on’ toevoegen aan jouw salon afspraak en wordt volledig afgestemd op de behoeften van jouw haar. Want elk haartype is uniek en verdient daarom een persoonlijke benadering.

Last van droogheid, dofheid of juist haarbreuk? Tijdens de treatment behandelen onze experts jouw haar met gepersonaliseerde boosters om effectief te optimaliseren. Met 6 verschillende Concentrés en 5 diverse Boosters, kunnen onze experts maar liefst 30 combinaties samenstellen.

Stap-voor-stap

De behandeling

1. Diagnose

Onze ervaren stylisten voeren een grondige haaranalyse uit. Hierbij beoordelen ze de conditie van je haar en identificeren de belangrijkste aandachtspunten.

2. Voorbereiden
Op basis van de diagnose wordt een Concentré gekozen om je primaire haarbehoefte aan te pakken, gecombineerd met een Booster die zich richt op een secundaire behoefte.

3. Toepassing
De gepersonaliseerde mix wordt zorgvuldig op je haar aangebracht, waarbij de krachtige actieve ingrediënten diep doordringen voor onmiddellijke resultaten.

4. Resultaat

Binnen slechts 5 minuten ervaar je een merkbare transformatie. Je haar voelt gezonder, sterker en straalt als nooit tevoren.

Rob Peetoom
Rob Peetoom

Perfect match

Voorbeelden van combinaties

1. Voor verzwakt haar

Mix: Concentré Vita-Ciment + Booster Reconstruction

Resultaat: Deze combinatie versterkt de haarvezels van binnenuit en herstelt beschadigingen, waardoor je haar sterker en veerkrachtiger wordt met een gezonde glans.

2. Voor droog haar
Mix: Concentré Oléo Fusion + Booster Brillance

Resultaat: Deze mix voedt het haar intensief en voegt een prachtige glans toe. Droog en ruw haar wordt omgetoverd tot zijdezacht en stralend haar dat er gezond uitziet en aanvoelt.

3. Voor blond haar
Mix: Concentré Blond Absolu + Booster Cicafibre

Resultaat: Deze combinatie neutraliseert ongewenste gele tonen en herstelt beschadigd blond haar, waardoor het haar zijn heldere, koele tint en zachtheid terugkrijgt.

Rob Peetoom

Kérastase Fusio Dose

De meest gestelde vragen

1. Hoe vaak kan ik een Fusio Dose behandeling ondergaan?
Je kunt bij elk salonbezoek kiezen voor een Fusio Dose behandeling. Onze stylisten passen de formule aan op de huidige conditie van je haar en jouw wensen.

2. Is Fusio Dose geschikt voor alle haartypes?

Ja, dankzij de diverse combinatiemogelijkheden kan Fusio Dose worden afgestemd op
elk haartype en elke haarbehoefte.

3. Kan ik de behandeling thuis uitvoeren?

Fusio Dose is een exclusieve salonservice die professionele expertise vereist voor de juiste diagnose en menging van de producten.

Rob Peetoom

Plan vandaag nog jouw afspraak

Ben je klaar om jouw haar een ongekende boost te geven? Bezoek dan een van de Rob Peetoom salons en ervaar zelf de transformatieve kracht van Kérastase Fusio Dose.