Why we love Kérastase Elixir Ultime

Rob Peetoom brands11 June, 2024

Why we love Kérastase Elixir Ultime

Geschreven door Rob Peetoom

Het Kérastase assortiment bevat talloze iconische producten, maar met meer dan 9.000 vijfsterrenbeoordelingen online, heeft de Elixir Ultime L’Huile Originale zich bewezen als dé ultieme favoriet om doffe, beschadigde lokken om te toveren tot gezond ogend, stralend haar.

En niet alleen sterren als Emily Ratajkowski, Blake Lively, Olivia Rodrigo en Jennifer Aniston zijn fan – ook in de Rob Peetoom salons is deze wereldwijde bestseller al jarenlang onmisbaar om elk haartype te verzorgen met luxe. Ontdek waarom de Elixir Ultime L’Huile Originale RP Approved is.

Rob Peetoom

Power ingredients

De hoogwaardige ingrediënten en de verfijnde samenstelling maken de Elixir Ultime L’Huile Originale een onmisbaar product voor velen. De unieke mix van camellia-, marula- en arganolie zorgen samen voor een diepgaande voeding van het haar. Bovendien biedt de olie langdurige voordelen, zoals verbeterde glans, bescherming tegen hitteschade en controle van kroezen. Een van de redenen waarom deze Kérastase olie zo populair is, is dan ook de veelzijdigheid.

Rob Peetoom

Multi-use

De Kérastase olie is niet alleen veelzijdig in zijn werking, maar ook in de manier waarop het gebruikt kan worden. Het kan worden toegepast als een pre-shampoo behandeling om het haar voor te bereiden en te voeden, als een bescherming tegen hitte tijdens het stylen, of als een finishing touch voor een stralende glans en gladheid.

Rob Peetoom

For everyone

De veelzijdigheid maakt het geschikt voor alle haartypes en zorgt ervoor dat elke gebruiker een persoonlijke manier kan vinden om de voordelen van deze luxe haarolie te benutten. Of je nu fijn haar hebt dat extra glans zonder verzwaring nodig heeft, droog of beschadigd haar dat snakt naar revitalisatie, gekleurd haar dat bescherming en glans zoekt, of normaal haar dat een hydratatie boost kan gebruiken, de Elixir Ultime L’Huile Originale biedt voor elk wat wils.

Rob Peetoom

Amazing smell

Met zijn iconische geur van viooltjesblad, freesia en mandarijn, verrijkt met diepe noten, is het gebruik van de Elixir Ultime L’Huile Originale altijd een moment van luxe en verwennerij. De geur wordt vaak omschreven als een harmonieuze mix van bloemige en houtachtige tonen, gecombineerd met sensuele hints van amber en muskus voor warmt een diepte in de geurbeleving.

Rob Peetoom

Sustainable

Het gouden flesje van deze iconische Kérastase haarolie is nu navulbaar en wordt geleverd in twee delen: een buitenfles gemaakt van 30% gerecycled glas en een navulling gemaakt van 95% gerecycled plastic. Deze fles is ontworpen om lang mee te gaan en kan continu worden bijgevuld, wat niet alleen goed is voor je haar, maar ook voor het milieu.