De nieuwe Rob Peetoom Beauty Box: Travel Editon

Rob Peetoom brands25 June, 2024

De nieuwe Rob Peetoom Beauty Box: Travel Editon

Geschreven door Rob Peetoom

Je gaat op reis en neemt mee? Ontdek de nieuwe Rob Peetoom Beauty Box | Travel Edition. Een zorgvuldig samengestelde selectie van haarverzorging die je gemakkelijk mee neemt op reis. Samen in één box met de allerbeste, professionele reisföhn: de ghd flight+. Deze box biedt alles wat je nodig hebt om stralend en verzorgd op vakantie te gaan.

De lichtgewicht en compacte haarverzorging producten in deze zomerse Rob Peetoom Beauty Box passen stuk voor stuk in je handbagage, trolley of koffer. En in combinatie vormen ze een kant-en-klare routine voor ieder haartype op elke bestemming.

Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom

On-the-go hair luxury

Alle essentials voor verzorgd haar op jouw vakantie: een (pre-) shampoo, conditioner, masker, hittebescherming en de beste reisföhn ter waarde van €200. Deze 8 producten, waaronder de professionele ghd flight+, passen gemakkelijk in jouw handbagage en zorgen dat jouw haar de hele vakantie soepel, glanzend en bescherm blijft. Nu verkrijgbaar voor slechts €120. Shop direct of scrol door om de inhoud te ontdekken.

What's Inside?

Rob Peetoom

Kérastase Première Décalcifiant Ultra-Réparateur

(45ML/€15)

De kwaliteit van water kan op sommige bestemmingen afwijken. Bescherm jouw haar én haarkleur tegen hard water en een overschot aan calcium met Kérastase Première Décalcifiant Ultra-Réparateur. Een pre-shampoo behandeling die zorgt dat het haar soepel en zacht blijft, ongeacht de omstandigheden.

Rob Peetoom

Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur

(80ML/€15)

Een verzorgende shampoo is onmisbaar op iedere bestemming. De sulfaatvrije formule van Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur verwijdert op milde wijze chloor, zand, overtollig calcium en zonnebrandcrème en herstelt het haar van binnenuit. De unieke samenstelling met citroenzuur en glycine vermindert dofheid en futloosheid en maakt het haar optimaal glad, handelbaar, glanzend en veerkrachtig.

Rob Peetoom

Redken Acidic Color Gloss Conditioner

(50ML/€11)

De Redken Acidic Color Gloss Conditioner zorgt voor optimaal kleurbehoud en biedt ultieme glans en verzorging. Deze conditioner verzacht en verzorgt het haar, terwijl het tevens langdurige kleurlevendigheid en glans behoudt.

Rob Peetoom

Kérastase Chronologiste Masque Crème de Régénération

(75ML/€23)

Na een dag op het strand of in een drukke stad kan je haar wel wat extra herstel gebruiken. De luxe Kérastase Chronologiste Masque Crème de Régénération zorgt voor intense hydratatie, langdurige controle van pluizig haar en effectieve versterking. De verslavende Chronologiste-geur van theeroos, hout en musk geeft extra beleving aan jouw routine.

Rob Peetoom

Redken One United Elixir

(30ML/€11)

De Redken One United Multi-Benefit Treatment is ideaal voor mee op reis, omdat die 25 verzorgende voordelen in één fles biedt. Geschikt voor alle haartypen en texturen, creëert de all-in-one formule resultaten op het gebied van herstelling, verzorging, perfectionering en bescherming. 

Rob Peetoom

Redken Acidic Color Gloss Heat Protection Treatment

(45ML/€11)

Heb je een zwoele vakantieavond voor de boeg? En ga je met een föhn of andere hitte tool aan de slag? Gebruik de Redken Acidic Color Gloss Heat Protection. Deze professionele leave-in spray biedt hittebescherming tot 230 graden en maakt het haar zacht en gehydrateerd. 

Rob Peetoom

ghd Professional Travel Hair Dryer Flight

(€99)

De ghd Flight is de ultieme reisföhn van ghd, ideaal voor onderweg dankzij zijn compacte en lichte ontwerp. Met slechts 50% van het gewicht van de ghd Air en 70% van het vermogen, is dit de enige stylingtool die je nodig hebt voor het snel drogen van je haar, waar ter wereld je ook bent. 

Rob Peetoom

Shu Uemura Deluxe Beauty Bag

(€15)

Het merk Shu Uemura is geïnspireerd op oosterse puurheid en westerse glamour, en dit zie je terug in deze Deluxe Beauty Bag. Berg hier al je reisbenodigdheden in op en je bent klaar om je favoriete strandclub, restaurant of cocktailbar te bezoeken.