Welkom in een nieuw tijdperk van robpeetoom.com

Rob Peetoom21 November, 2023

Welkom in een nieuw tijdperk van robpeetoom.com

Geschreven door Rob Peetoom

Rob Peetoom is een Nederlands merk met een internationale strategie voor luxe salons, services en producten

Creatie vormt de kern van ons merk. Het maakt onze diensten van hoge kwaliteit en de ervaringen, die onze klanten geboden worden, uniek. In een tijdperk van mondiale communicatie, is de kracht van creatie voor velen een bron van inspiratie.

Welkom in een nieuw tijdperk van robpeetoom.com, waar jij onderdeel bent van de wereldwijde Rob Peetoom community. De volledig nieuwe website is de plek waar de salon ervaring naadloos samensmelt met een gebruiksvriendelijk ontwerp. Je ontvangt een close-up in het merk Rob Peetoom, de online diensten, de diensten van de salons, de webshop en carrière mogelijkheden.

Rob Peetoom
Rob Peetoom

De missie van Rob Peetoom: entertain, inspire, inform and educate

Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom
Rob Peetoom

Behandelingen boeken bij Rob Peetoom

Het doel van Rob Peetoom is om het boeken van een behandeling een efficiënte en moeiteloze ervaring te maken.

SERVICE MENU

Het boeken van behandelingen start bij het onderdeel services op de website. Dit is terug te vinden in het hoofdmenu onder 'services'. Volg de stappen om de gewenste behandelingen, het prijs-/differentiatieniveau's en andere mogelijkheden te bekijken.

AFSPRAKEN BOEKEN

Via direct links of via het service menu op de website, word je doorverwezen naar het Rob Peetoom boekingsplatform. Hier kun je eenvoud de gewenste datum, tijd en stylist(e) kiezen. Op deze manier heb je volledige controle over de afspraak.

SALON PAGINA'S

Wil je graag inspiratie en informatie over de salon & stylisten? Of heb je graag persoonlijk contact om een afspraak te maken? Breng dan een bezoek aan de salonpagina's.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over het boeken van een afspraak? Bezoek de Rob Peetoom info pagina.