Rob Peetoom styling services

Salon services19 October, 2023

Styling services: from signature blowdry to party updo

Written by Rob Peetoom

Op Earth Day, 22 april 2024, benadrukken wij onze betrokkenheid bij duurzaamheid binnen de beauty-industrie. Met een voortdurende inzet voor milieuvriendelijke praktijken, dragen we als organisatie actief bij aan het verminderen van de ecologische impact van kapperszaken wereldwijd. 

Sinds vorig jaar werken alle Rob Peetoom salons in Nederland samen met Green Circle Salons, een initiatief dat zich richt op het recyclen van salonafval. Dagelijks bedienen we met onze salons talloze klanten, wat resulteert in aanzienlijke hoeveelheden afval, waaronder haar, aluminiumfolie, kleurtubes en kleurresten. Door dit afval te recyclen, streven wij ernaar deze impact te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. 

Rob Peetoom

Rochelle Peetoom,

CEO Rob Peetoom:

"Voor ons staat verantwoordelijkheid centraal. We begrijpen dat perfectie een voortdurende reis is, geen eindpunt. Daarom zetten we ons dagelijks in om bewustere keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid en klimaatbewustzijn. Dit omvat niet alleen het recyclen van afval, maar ook maatregelen zoals het gebruik van LED-verlichting in al onze salons en het installeren van waterbesparende kranen."   

Rob Peetoom

Impactvolle resultaten

In 2023 hebben we meer dan 2485 kilo afval ingezameld, waarvan 332 kilo haar. Dankzij de samenwerking met Green Circle Salons wordt dit haar gerecycled door Human Material Loop, een organisatie die menselijk haar omzet in natuurlijke en duurzame textielvezels. 

Rob Peetoom

Onze Earth

Day belofte

Met een blik op de toekomst blijven we vastbesloten om onze duurzaamheidsinspanningen te versterken. Door middel van innovatie, samenwerking en een voortdurende toewijding aan onze planeet, streven wij met Rob Peetoom ernaar om een positieve impact te maken. Niet alleen op het haar van onze klanten, maar ook op de wereld om ons heen.

Rob Peetoom